nav-left cat-right
cat-right

Goede doelen creditcards

U wilt het gebruik van uw creditcard combineren met het steunen van een goed doel, zonder dat het u iets kost? Er zijn verschillende creditcards aan te vragen die bij elke creditcard-transactie een bepaalde hoeveelheid aan een goed doel schenken. U hoeft er zelf dus niets voor te doen!

Heeft u een creditcard met bijpassend goed doel gevonden die bij u past? Dan kunt u deze direct online aanvragen, ongeacht bij welke bank u zit!

Overzicht van alle goede doelen creditcards
Creditcard Details Bestedings limiet Jaarlijkse kosten
Panda Visa Card
Panda Visa Card
Niet alleen levert deze kaart dezelfde voordelen als de Visa World Card, maar hiermee steunt u ook nog eens gratis het Wereld Natuur Fonds! Actie: 1e jaar gratis € 2500,- en hoger € 36,50 AanvragenMeer info
KLM Flying Blue Card
KLM Flying Blue Card
Met elke euro die u hiermee besteed spaart u gratis Award Miles, die u kunt doneren aan een van de vele KLM AirCares dat wereldwijde kinder projecten sponsort. Minimaal inkomen: € 25.000. Actie: 1e jaar gratis + 2.500 award miles Geen limiet € 85,- (Tip!)
AanvragenMeer info
Blue van American Express
Blue van American Express
De voordeligste kaart van American Express, met al de luxe die u van American Express gewend bent. Ook met deze kaart kunt u Award Miles doneren aan een van de vele projecten van KLM AirCares. Minimaal inkomen: € 25.000. Actie: 1e jaar voor € 25,- Geen limiet € 50,- AanvragenMeer info
Be Sociable, Share!